Hej!
Jag heter Heidi Klang och det är jag som är ägaren bakom YOKO DOES MY HAIR.

Jag älskar mitt arbete, alltså hör ni?! Jag bara ÄLSKAR det. Där är fan något helt speciellt med att få vara frisör och driva sin ägan butik. Jag gillar att tänka fritt och utan för ramarna, jag gör grejorna på mitt sätt och tror absolut på att det är en av anledningar till salongens framgång. Jag lyssnar alltid på kundens önskar och låter mig inspireras av mina kunder. Ide torka finns inte på kartan mer tvärtom, lite beslut ångest när möjligheter är många.  Jag jobbar på många kreative sätt båda när det gäller klipp och färg och det är just den friheten jag gillar och som mina kunder värdesätter.  Och låt mig nu inte börja prata om alla spektrets färger, alltså jag gör en konstverk av att mixa den ultimativ blandning för varje kunds hår. Min noteringar går ner i minsta gram och det är inte ovanligt att jag drömmer om mina kunders hår allt från olika indelningar, tekniker till nästa veckans kaka.

Kläderna som säljs i salongen är noga utvald och består av engelska märket Blousey som specialisera sig i läckre vintage blusar. 
Relove and Roses och Cofur som är 2 danska brands som återanvänder siden som dom syr i vackra tidlösa styles i båda quiltade jackor, kimonos, klänningar, blusar, väskor, scrunchies... you name it!
Och förutom dom kan du även hitta secondhand kläder och multitrasorna från Danska Solwang.

Kort och gott om mig:

Jag tog gesällbrevet på den 4 åriga frisörskola i Köpenhamn med utmärkelse och har sen dess gjort Copenhagen Fashion Week flertals gånger samt gått flera kurs hos Tony&Guy i London. Från 2012-2017 jobbade jag som frisör hos Bazaar Movement i Lund. Och sen 2017 öpnade jag denna salong.

Yoko

Copyright © Yoko does my hair 2019

Website and logo made by logobyhand.com