It’s all in the detail!

Vem vill ha randiga slingor i håret ? Inte mina kunder iallafall ? the key word är BABYLIGTS! Inte många frisörer visar fram detalj bilder på hårbotten efter håret är nyslingrat, men om jag skulle leta ny frisör är precis detta min prio ett! Kan frisören göra naturliga slingor …? Man vill inte kunna se var dom börjar! Och lika viktig att faida dom blekta slingorna in i dom gamla slingorna för man vill inte ha någon övergång heller…

många kunder frågar mig om jag inte blir uttråkad på att göra slingor då dom bara ser samma folie bli vikt igen och igen, och jag kan bara säga NEJ? det är liksom en väldig nördig grej detta med att göra slingor – vi frisörer har stolthet just i det hantverk och varje folie ska ha samma kärlek och det blir mer en sport/beroende att få slingorna så nära botten, att göra den perfekta avstånd mellan vävningarna och vinklingen med folien och sättet att placera spetskammen med folien in mot huden och appliceringen ….-ÅH alltså detta är ju ett beroende som måste underhållas för att inte att få abstinensar??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Yoko

Copyright © Yoko does my hair 2019

Website and logo made by logobyhand.com