OM YOKO

Heidi som är ägaren och frisören bakom koncept-butiken skapar frisyrer på hög teknisk nivå. Där blir lyssnat till kunden, och där finns alltid förslag på förbättring eller förändring. Heidi jobbar mycket i frihand när hon klipper vilket betyder att hon skulptera håret utifrån att få in rörelse i håret och att tyngden och volymen ligger på rätt ställe.

Salongen/butiken är inredd av Heidi själv, stilen är inget som du tidigare har sett i en salong förut. Hon var trött på den stereotypiska ”salong” här är möblerna antingen platsbyggd, vintage eller köpt till andra föremål än för frisörer. 

Kläderna som säljs är från den danska designern Sigga Rude med namnet RUDE.. All plagg är handplockade och ofta säljs endast en i varje storlek. Stilen har ett touch av vintage men håller sig ändå modern och med nya kläder som kommer in varje månad är där oftast påfylld med nytt.

Alla kunder i salongen blir bjudna på hembakat kaka med kaffe bönor från Love coffee Roasters i Lund eller the från danska Tante T.

 

Lite historia om Heidi Klang:

Hon tog gesällbrevet med utmärkelse 2008 på Københavns frisørskole och har sen dess gjort Copenhagen Fashion Week flertals gånger och gått på kurs hos Tony&Guy i London. Från 2012-2017 har hon jobbat som frisör hos Bazaar Movement i Lund.

Yoko

Copyright © Yoko does my hair 2018

Wetsite and logo made by logobyhand.com